• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bama

Geen producten gevonden...

Bama onderhoud

 

Schoenen zijn onze passie – en dat al bijna 100 jaar. Want al in 1914 legde Bama-oprichter Curt Baumann in Dresden de basis voor dit internationale bedrijf. Met veel ambachtelijke vaardigheid, enorme ijver en een investering van slechts 750 rijksmark voor een naaimachine en een handstansmachine creëerde hij de eerste inlegzool.

Deze moest de voet een zachte onderlaag bieden die hem ondersteunt en hem zowel kan warmhouden als beschermen. Net als in 1914 hebben wij ook vandaag maar één doel voor ogen: mensen die van mooie schoenen houden, daar zoveel mogelijk van te laten genieten. Het maakt niet uit van welke schoenen men houdt en hoe lang men op de been is. Een idee dat tot een succesformule uitgroeide – en in 2011 door de fusie met het traditierijke Amerikaanse bedrijf S.C. Johnson een nieuwe dimensie bereikte.

Want inmiddels hoort het bedrijf S.C. Johnson Bama GmbH in Europa tot de leidende ondernemingen op het gebied van merkartikelen voor schoenspeciaalzaken. En ook ons assortiment heeft zich gestaag verder ontwikkeld. Naast de beproefde klassiekers maken vele moderne en innovatieve producten het assortiment compleet. Naast de grote verscheidenheid aan comfortabele inlegzolen, biedt Bama ook vele hoogwaardige schoenverzorgingsproducten en accessoires. Zodat uw favoriete schoenen niet alleen goed zitten, maar er ook voortreffelijk uitzien.


Bama onderhoudsmiddelen bestel je bij werkschoenenland

 

Lees meer