• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

100% Kopersbescherming BUYSMART

BUYSMART is een kopersbescherming voor u als klant.

Door de nieuwe Buysmart kopersbescherming van Feedback Company winkelt u 100% veilig. Mocht er onverhoopt wat mis gaan dan bent u als klant hier nooit de dupe van, welke service kunnen wij u nog meer bieden?

Waarom Buysmart?

Eigenlijk is deze BUYSMART 100% kopersbescherming niet nodig want wij van werkschoenenland lossen het liever gelijk samen met u op en dat kunt u ook zien aan onze hoge scores van onze klanten bij onze reviews, maar stel (kleine kans) er is toch een probleem tussen u als klant en ons als werkschoenenland dan heeft u met Buysmart altijd de garantie dat u uw geld terug krijgt! En ook al is dat waarschijnlijk niet nodig zoals vermeld, u heeft hiermee wel een extra stukje meer zekerheid.

Bestelling niet ontvangen?

Heeft u een bestelling niet ontvangen of is uw aankoop incompleet? Maak hier dan zo snel mogelijk melding van bij bd store via onze mail: info@werkschoenenland.nl of naar info@bdstore.com met uw ordernummer
Werkschoenenland.nl is een gespecialiseerde webshop van de bd store uit Middelburg.

Hoe werkt Buysmart van Feedback Company?

Om uw BUYSMART 100% kopersbescherming claim in behandeling te kunnen nemen is het van belang dat wij een volledig beeld krijgen van uw claim. U kunt uw claim direct online indienen via het claimformulier. van Feedback Company. Als u niet helemaal zeker bent of uw claim in aanmerking komt? Neem dan contact op met support van Feedback Company, zij helpen je graag verder met het behandelen van jouw claim. Na ontvangst van je claim wordt, na goedkeuring van je claim, de volledige aankoopwaarde van het product teruggestort.

BD Store Middelburg bestaat al sinds 1966. We streven ernaar dat u tevreden bent en dat u nog eens terug komt. Natuurlijk gaat er bij ons ook wel een iets mis, maar we doen ons best om klachten te beperken en we streven ernaar om u goed van dienst te zijn, zowel in onze winkel als onze webshop. BD store werkt samen met de Feedback Company zodat er altijd een oplossing komt.

 

 BUYSMART. Veilig Bestellen