• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sioen

Merken
Geslacht
Kledingmaten Dames
Kledingmaten Heren
Sioen 6218 Flexothaan Groen Overall Uniseks
Sioen 700A wader Texoflex groen

Sioen Regenkleding

 

Sioen Industries is marktleider in gecoat technisch textiel, een specialist in hoogwaardige technische kledij en een belangrijke speler in de verwerking van technisch textiel. De beursgenoteerde groep houdt zich bezig met zeer diverse activiteiten: spinnen, weven en coaten, confectie van technische kledij, productie van fijn chemicaliën en verwerking van technisch textiel. Alle bedrijven uit de Sioen-groep hebben als kernwaarden integriteit, rechtvaardigheid, eerlijkheid en respect.

Zo ook Sioen Apparel, een internationale leverancier van beschermkleding op maat met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en 47 jaar ervaring. De beschermkleding van Sioen Apparel is comfortabel, elegant en technisch perfect en voldoet steeds aan alle wettelijke vereisten en technische voorschriften. Sioen Apparel investeert voortdurend in de nieuwste technologieën om zo aan de hoogste kwaliteitsnormen te kunnen voldoen.

Het Sioen gamma beschermt u werkelijk van kop top teen: ondergoed, T-shirts en polo's, fleeces, bodywarmers, jassen en broeken behoren tot het productassortiment. Sioen Apparel levert ook technische nicheproducten zoals brandweerkledij, drijfpakken en reddingsvesten, bosbouwkledij, kogel- en steekwerende vesten, bedrijfskledij en sportkledij.

Sioen Industries is een gediversifieerde beursgenoteerde groep, met een uitgebreid portfolio activiteiten en producten: spinnen, weven en coaten van technisch textiel, confectie van kledij en productie van fijnchemicaliën.Bestel ook Sioen Regenkleding eenvoudig bij Werkschoenenland.nl

 

Lees meer