• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BigHorn Medische Slippers: ideaal voor de zorg

Ben je op zoek naar slippers of sandalen voor het werken in de zorg? Bij werkschoenenland hebben we een assortiment van het Nederlandse BigHorn. Voor dagelijks gebruik worden ze natuurlijk ook veel gebruikt.
Merken
Geslacht
Schoenmaten
Eigenschappen Schoenen
BigHorn 3201 Kiezel Gezondheidsslippers  Dames
BigHorn 3201 Kiezel Gezondheidsslippers Dames
BigHorn 3201 Zwart Gezondheidsslippers  Dames
BigHorn 3201 Zwart Gezondheidsslippers Dames
BigHorn 3201 Blauw Gezondheidsslippers  Dames
BigHorn 3201 Blauw Gezondheidsslippers Dames
Reviews
BigHorn 3001 Zwart Lak Gezondheidsslippers Dames
BigHorn 3001 Zwart Lak Gezondheidsslippers Dames
BigHorn 0018 Wit Gezondheidsslippers Dames
BigHorn 0018 Wit Gezondheidsslippers Dames
BigHorn 0018 Zwart Gezondheidsslippers Dames
BigHorn 0018 Zwart Gezondheidsslippers Dames

Gezonde slippers en sandalen van BigHorn: ideaal voor het werken in de zorg (of voor dagelijks gebruik)

BigHorn is een Nederlands kwaliteitsproduct en is met uiterste zorg vervaardigd uit hoofdzakelijk natuurlijke materialen, waardoor ieder paar uniek te noemen is. De gezondheidssandalen en clogs van BigHorn zijn enerzijds modieus en anderzijds verzorgen ze je voeten door een goede ondersteuning en comfortabele pasvorm. BigHorn clogs zijn o.a. getest op slip- en slijtweerstand, buigbe­stendigheid, zool-verbinding en olie bestendigheid. Uit deze tests kwam naar voren dat BigHorn clogs voldoen aan de standaardeisen van NEN-EN-347-1 en daarom CE-gecertificeerd zijn. Hierbij moet wel worden opgemerkt dat zij niet speciaal geschikt zijn voor antistatische gebruiksdoel­einden. 

BigHorn

De natuurlijke zool

BigHorn zolen zijn vervaardigd uit populierenhout, voorzien van een PU-laag onder de loopzool en voorvoet. Hierdoor ontstaat een uiterst solide zool, die eveneens zeer flexibel is. Optimale steun en groot comfort maken urenlang lopen en staan mogelijk, zonder last te krijgen van pijnlijke voe­ten en/of vermoeidheid. 

De natuurlijke eigenschappen

De voordelen van hout verwerkt als schoenzolen, zijn al lang bekend. Naast een beschermende functie heeft hout een preventieve werking. Het isoleert goed en is vormvast, waardoor een blijvende steun voor voeten en rug wordt verkregen. Daarnaast geeft hout geen aller­gische reacties en is het een vol­komen hygiënisch product. 

De natuurlijke belasting

Bij elke stap wordt de voet belast met het volledige lichaamsge­wicht. Dit veroorzaakt veel last voor de gewrichten en de wervel­kolom. Het BigHorn voetbed ontlast het lichaam door het lichaamsgewicht gelijkmatig onder de voet te verdelen. Daarbij absorbeert de PU-laag onder de hak een gedeelte van de "schok" die vrijkomt bij het zet­ten van iedere stap, en dit alles op een geluidsarme manier. Een aangenaam gevoel voor jou en jouw omgeving.  

CE-Certificaat

BigHorn clogs zijn o.a. getest op slip- en slijtweerstand, buigbe­stendigheid, zoolverbinding en olie bestendigheid. Uit deze tests kwam naar voren, dat BigHorn clogs voldoen aan de stan­daardeisen van NEN-EN-347-1 en daarom CE-gecertificeerd zijn. Hierbij moet worden opgemerkt dat zij niet speciaal geschikt zijn voor antistatische gebruiksdoel­einden.

✔ Snelle levering
✔ 60 Dagen retourrecht
✔ Gratis verzending van 49.00
✔Achteraf betalen mogelijk
✔2 Jaar garantie

Meest verkocht bij Werkschoenenland >> TOP 50 

Klik hier voor Onderhoudsmiddelen

Gevavi - DunlopBigHorn - Blenzo - Nursing Care

Bestel onbeveiligde schoenen bij Werkschoenenland.nl