• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BigHorn - Birkenstock Medische Slippers. Ideaal voor de zorg

Ben je op zoek naar slippers of sandalen voor het werken in de zorg? Bij werkschoenenland hebben we een assortiment van het Nederlandse BigHorn en Duitse Birkenstock. Voor dagelijks gebruik worden ze natuurlijk ook veel gebruikt.
Merken
Geslacht
Schoenmaten
Eigenschappen Schoenen
BigHorn 3201 Kiezel Gezondheidsslippers  Dames
BigHorn 3201 Kiezel Gezondheidsslippers Dames
79,99
BigHorn 3201 Smog Slippers Dames
BigHorn 3201 Smog Slippers Dames
79,99
BigHorn 3201 Matte Groen Slippers Dames
BigHorn 3201 Matte Groen Slippers Dames
79,99
BigHorn 3201 Zwart Gezondheidsslippers  Dames
BigHorn 3201 Zwart Gezondheidsslippers Dames
79,99
BigHorn 3201 Turquoise Gezondheidsslippers  Dames
BigHorn 3201 Turquoise Gezondheidsslippers Dames
79,99
BigHorn 4977 Zwart Medische Sandalen Dames
BigHorn 4977 Zwart Medische Sandalen Dames
39,99
BigHorn 3201 Blauw Gezondheidsslippers  Dames
BigHorn 3201 Blauw Gezondheidsslippers Dames
79,99
BigHorn 4201 Bruin Gezondheidsslippers Dames
BigHorn 4201 Bruin Gezondheidsslippers Dames
79,99
BigHorn 3201 Wit Gezondheidsslippers Dames
BigHorn 3201 Wit Gezondheidsslippers Dames
79,99
BigHorn 4977 Zilver Medische Sandalen Dames
BigHorn 4977 Zilver Medische Sandalen Dames
39,99
BigHorn 3237 Kiezel Gezondheidssandalen Dames
BigHorn 3237 Kiezel Gezondheidssandalen Dames
74,99
BigHorn 3237 Groen Gezondheidssandalen Dames
BigHorn 3237 Groen Gezondheidssandalen Dames
74,99
BigHorn 3001 Zwart Lak Gezondheidsslippers Dames
BigHorn 3001 Zwart Lak Gezondheidsslippers Dames
74,99
BigHorn 0018 Wit Gezondheidsslippers Dames
BigHorn 0018 Wit Gezondheidsslippers Dames
89,99
BigHorn 4201 Turquoise Gezondheidsslippers Dames
BigHorn 4201 Turquoise Gezondheidsslippers Dames
79,99
BigHorn 3237 Turquoise Gezondheidssandalen Dames
BigHorn 3237 Turquoise Gezondheidssandalen Dames
74,99
BigHorn 3237 Bruin Gezondheidssandalen Dames
BigHorn 3237 Bruin Gezondheidssandalen Dames
74,99
BigHorn 6327 Wit Gezondheidsslippers Dames
BigHorn 6327 Wit Gezondheidsslippers Dames
39,99
BigHorn 0018 Zwart Gezondheidsslippers Dames
BigHorn 0018 Zwart Gezondheidsslippers Dames
89,99
BigHorn 6327 Zilver Gezondheidsslippers Dames
BigHorn 6327 Zilver Gezondheidsslippers Dames
39,99
BigHorn 3001 Wit Lak Gezondheidsslippers Dames
BigHorn 3001 Wit Lak Gezondheidsslippers Dames
69,99

Gezonde slippers en sandalen van BigHorn en Birkenstock
Ideaal voor het werken in de zorg (of voor dagelijks gebruik)

De gezondheidssandalen en clogs van BigHorn zijn enerzijds modieus en anderzijds verzorgen ze uw voeten door de goede ondersteuning van uw voeten waar nodig. Modieus gezondheidsschoeisel voor elke voet! De vernieuwde collectie BigHorn is opnieuw gestyled en ontwikkeld. Dit zorgt voor een uiterst modieus pakket dat elegantie en kwaliteit combineert.

BigHorn

De natuurlijke zool

BigHorn zolen zijn vervaardigd uit populierenhout, voorzien van een PU-laag onder de loopzool en voorvoet. Hierdoor ontstaat een uiterst solide zool, die eveneens zeer flexibel is. Optimale steun en groot comfort maken urenlang lopen en staan mogelijk, zonder last te krijgen van pijnlijke voe­ten en/of vermoeidheid. 

De natuurlijke eigenschappen

De voordelen van hout verwerkt als schoenzolen, zijn al van ouds­her onderkend. Naast een beschermende functie heeft hout een preventieve werking. Het isoleert goed tegen kou en warmte en is vormvast, waardoor een blijvende steun voor voeten en rug wordt verkregen. Daarnaast geeft hout geen aller­gische reacties en is het een vol­komen hygiënisch product. 

De natuurlijke belasting

Bij elke stap wordt de voet belast met het volledige lichaamsge­wicht. Dit veroorzaakt veel last voor de gewrichten en de wervel­kolom. Het BigHorn voetbed ontlast uw lichaam door het lichaamsgewicht gelijkmatig onder de voet te verdelen. Daarbij absorbeert de PU-laag onder de hak een gedeelte van de "schok" die vrijkomt bij het zet­ten van iedere stap. En dit alles op een geluidsarme manier. Een aangenaam gevoel voor u en uw omgeving.  

Birkenstock Slippers - Sandalen

De Birkenstock slippers hebben een diepe hielkuil die de voet houvast geeft en veel ondersteuning biedt. Door de verdikking in het midden wordt de drukverdeling van de middenvoet naar de voorvoet ondersteunt. Onder de tenen zit een opstaande rand die veel grip geeft. Hierdoor wordt een natuurlijke loopgang gecreëerd. Het kurk-latex voetbed is gemaakt van natuurlijke materialen en door de lagen jute is het zeer stabiel. Het voetbed is bekleed met veloursleer wat vocht opneemt en het draagcomfort vergroot door de huidvriendelijke eigenschappen. De hoge rand langs de slipper beschermt de tenen bij het stoten.

Birko-flor® bandjes.
De bandjes van deze slippers zijn gemaakt van Birko-Flor®. Deze Birko-Flor® riempjes zijn van buitengewoon sterk kunstleer wat maar weinig onderhoud nodig heeft.
Birko-flor® is een huidvriendelijk en buitengewoon scheurvast materiaal. De makkelijk te onderhouden bovenste laag heeft een leerachtige structuur.
In de tweede laag is een zacht vlies ingewerkt dat zeer soepel en sterk is.

Het Birkenstock voetbed.
De kern van alle modellen is het oorspronkelijke BIRKENSTOCK®-voetbed dat is afgeleid van de natuurlijke afdruk in het zand. Het voetbed is anatomisch ontwikkeld om uiteindelijk de natuurlijke stap te benaderen. De loopzool is slijtvast en dempt elke stap. De voeten, de gewrichten en de rug worden op deze manier beschermd. De ergonomische vorm van het BIRKENSTOCK®-voetbed maakt het mogelijk deze lichaamslast gelijkmatig over het gehele voetoppervlak te verdelen. De voeten worden in hun natuurlijke vorm gehouden en de loopbeweging wordt bij iedere stap ondersteund. Lopen op BIRKENSTOCK® betekent: je lekker voelen.

Birkenstock Slippers

Over Birkenstock:
BIRKENSTOCK vormt een grote uitzondering in de door vluchtige modetrends gekenmerkte kledingindustrie. De historische oorsprong van BIRKENSTOCK gaat terug tot in het jaar 1774. De identiteit van ons merk is opgebouwd op het solide fundament van een ondernemingsgeschiedenis die tweeënhalve eeuw terug reikt.

Wereldmerk met Duitse wortels

BIRKENSTOCK is een wereldmerk. BIRKENSTOCK staat niet alleen in de top vijf van de Global Footwear Brands, maar is tegelijkertijd een van de meest bekende Duitse merken ter wereld. Met zo'n 3000 medewerkers is de traditierijke familieonderneming in de zesde generatie tegelijkertijd de grootste werkgever binnen de Duitse schoenenindustrie. Bijna elke vierde werknemer binnen deze sector werkt bij BIRKENSTOCK. Sinds begin 2013 heeft de onderneming meer dan 1100 nieuwe arbeidsplaatsen gecreëerd – vrijwel allemaal in Duitsland. Want BIRKENSTOCK produceert het grootste deel van zijn producten in eigen productievestigingen in Rijnland-Palts, Noordrijn-Westfalen, Hessen en Saksen.

Op zijn minst sinds de jaren 70 is BIRKENSTOCK een global player. Onze producten worden in ca. 90 landen over de hele wereld en in alle vijf werelddelen verkocht. Ook onze organisatie wordt steeds internationaler. In Duitsland beschikt BIRKENSTOCK over acht vestigingen. Internationaal zijn wij vertegenwoordigd met verkoopvestigingen in de Verenigde Staten, Brazilië, Spanje en Hongkong.

UITVINDER VAN HET ANATOMISCH GEVORMDE VOETBED
BIRKENSTOCK heeft het anatomische voetbed uitgevonden en ook de betekenis van het woord 'voetbed', zoals wij het tegenwoordig kennen, bepaald. Het voetbed is niet alleen een uniek, revolutionair productconcept dat de weg voor een volledig nieuwe markt heeft vrijgemaakt. Het is tegelijkertijd een leidraad en oriëntatiepunt voor alles wat wij doen. Vandaag en in de toekomst. Wij willen dat ons voetbed voor iedereen beschikbaar is.

BIRKENSTOCK staat voor een uitstekend comfort, grote functionaliteit en een buitengewoon hoge kwaliteit. De hoge kwaliteit is het resultaat van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige grondstoffen uit duurzame bronnen, die volgens de voor ons merk zo kenmerkende hoge kwaliteitseisen worden verwerkt. Onze producten bevorderen het welzijn. Ze doen goed, in de beste zin van het woord. Daardoor onderscheiden ze zich op een weldadige manier van de grote massa aan goedkope producten, waardoor onze consumptiemaatschappij wordt gedomineerd.

✔ Snelle levering
✔ 60 Dagen retourrecht
✔ Gratis verzending van 49.00
✔Achteraf betalen mogelijk
✔2 Jaar garantie

Meest verkocht bij Werkschoenenland >> TOP 50 

Klik hier voor Onderhoudsmiddelen

Gevavi - Dunlop - Natulive - Wash & Go - BigHorn - Blenzo - Nursing Care

Bestel onbeveiligde schoenen bij Werkschoenenland.nl