• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Betaling

De betalingen in onze webshop worden verzorgd door Stichting Mollie Payments. Mollie is onze partner op het gebied van online betalingen. Zij staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops.

Betalen via iDEAL (alleen mogelijk in Nederland)

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je onlineaankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. 

De voordelen:
• iDEAL-betalingen zijn gratis.
• iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
• iDEAL wordt ondersteund door de meeste Nederlandse banken
• Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
• Controle en overzicht op de betaling
• iDEAL is te gebruiken met diverse banken, zie www.ideal.nl

Hoe werkt iDEAL?
Je plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer jouw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door jouw bank gevraagd enkele gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en je bestelling wordt verwerkt. 

De verzend- & administratiekosten bedragen € 4.95. Bij een aankoopbedrag boven de € 49,00 rekenen wij geen verzendkosten.

Bankoverschrijving (gratis):

Je kunt ook vooruitbetalen via een bankoverschrijving. Het bedrag wordt overgemaakt naar het IBAN-nummer van Stichting Mollie Payments, onze tussenrekening. Vergeet bij de betaling niet het betalingskenmerk in te vullen. Zonder dit kenmerk kan de betaling namelijk niet automatisch verwerkt worden.

Wil je het geld liever direct overmaken naar onze bankrekening, dan kan dit ook. Maak het factuurbedrag over op IBAN-nummer NL56 ABNA 0450 3420 34 t.n.v. bd store. Vermeld bij je betaling altijd het ordernummer. Wanneer je voor deze betaalmethode kiest, stellen wij het op prijs wanneer je dat per e-mail laat weten, dan weten wij dat wij jouw betaling in de gaten moeten houden of stel ons even telefonisch op de hoogte (0118 625600), zodat we je bestelling snel kunnen verwerken.

Let op dat bij een bankoverschrijving het enige tijd kan duren voordat het geld bij ons is bijgeschreven. Het varieert per bank. Wij verzenden nadat de betaling is binnengekomen.

Achteraf betalen - binnen 14 dagen via Billink (alleen Nederlandse klanten)

Achteraf betalen nadat je je bestelling hebt ontvangen met Billink is mogelijk voor bestellingen tot € 400,-. Na je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je van Billink een e-mail met een factuur namens ons (BD Store). Je betaalt deze factuur binnen 14 dagen na ontvangst rechtstreeks aan Billink.

LET OP: Zorg dat je tijdig betaalt om hoge extra kosten te voorkomen. Indien je niet tijdig betaalt aan Billink brengen zij extra kosten in rekening en wordt uiteindelijk een incassotraject gestart. Dit gaat buiten ons bedrijf en buiten onze invloed om.

Billink bepaalt of wij je bestelling met betaling achteraf mogen leveren. Je ziet direct na het plaatsen van de bestelling of de bestelling is geaccepteerd, of dat je een andere betaalmethode moet kiezen.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacybeleid. Informatie: Billink.nl

Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Betalen met PayPal

PayPal is een onlinebetaalservice waarmee je artikelen kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 150 miljoen rekeninghouders.

Met PayPal betaal je snel en veilig online, ook als je geen creditcard hebt. Je kunt betalen met geld dat op je PayPal-saldo staat, je bankrekening of creditcard. Voor betalingen met PayPal dien je een PayPal account te hebben. Indien je deze nog niet hebt, kun je deze tijdens de betaling gratis aanmaken. Nadat je je PayPal-rekening hebt aangemaakt, kun je de PayPal-website zowel in het Nederlands als in het Engels weergeven. Dit doe je door in te loggen op je PayPal-rekening, het tabblad Profiel te selecteren, op de link Taalvoorkeur te klikken en vervolgens de voorkeurstaal te kiezen.

De kosten voor het gebruik van PayPal bedragen voor ons een vast bedrag + 3%. We rekenen hier voor uw order standaard slechts € 1,- voor.

Hoe werkt PayPal?
• Bij je aanmelding kun je de gegevens van je bankrekening of creditcard bij PayPal registreren.
• Je bankrekening of creditcard wordt aan jouw PayPal-rekening gekoppeld. Je hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling.
• Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoef je slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten.
• Nadat je een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van je rekeningsaldo of je creditcard.

De voordelen van PayPal
• Kosteloos geld sturen
• Betaal voor aankopen of stuur geld aan iedereen met een e-mailadres in 190 landen en regio's. Het is gratis.
• Wereldwijd geaccepteerd
• PayPal wordt wereldwijd door duizenden bedrijven geaccepteerd en is de betaalmethode van voorkeur op eBay.com.
• Eenvoudig aanmelden, eenvoudig in het gebruik

Aanmelden voor een PayPal-rekening is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Nadat je bent aangemeld, kun je al meteen betalingen sturen!

Betalen met een Creditcard

Bij ons kun je eenvoudig, veilig en snel betalen met een creditcard. Je hebt hiervoor een Visa, Mastercard, American Express of Maestro creditcard nodig met een wachtwoord voor online gebruik. 

De kosten voor het gebruik van een creditcard: gratis.

Sofort Banking

Je bestelt een product. Kies Sofort. Je klikt op de knop Volgende. Je kiest de naam van je bank. Sofort leidt jou, met de gegevens van jouw bestelling, naar de pagina voor internetbankieren. Je bent nu zonder pottenkijkers, alleen in de beveiligde omgeving van jouw eigen bank. Je vult daar je rekeningnummer, PIN- en TAN-code in. Zodra je de betaalprocedure eindigt, meldt jouw bank aan Sofort hoe de betaling is afgelopen. Sofort geeft dat onmiddellijk door aan de webwinkel.

Belfius

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.

KBC/CBC

Speciaal voor onze Belgische klanten kun je in onze webshop ook veilig en vertrouwd betalen met KBC/CBC. KBC/CBC is een populaire manier van betalen in België.

Om jouw KBC/CBC betaling goed en veilig te laten verlopen, maken we gebruik van betaalprovider Mollie. Ze zorgen voor een veilige en betrouwbare koppeling tussen onze webshop en KBC/CBC.

Bancontact/Mister Cash

Belgische klanten die bankieren bij KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING of VDK spaarbank kunnen met de betaalmethode Mister Cash onlineaankopen doen met hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Mister Cash kan vergeleken worden met iDEAL in Nederland.

Ophalen in de winkel:

Je kunt de artikelen natuurlijk ook ophalen in de winkel. Reserveren van artikelen is mogelijk. Je kunt bij ons op de volgende manieren betalen: 

Contant

Pinpas

Creditcard Visa- en Mastercard

Voor het reserveren van artikelen kun je bellen naar 0118-625600 of stuur een email naar: [email protected] 

Werkschoenenland.nl is een gespecialiseerde webshop van bd store uit Middelburg in samenwerking met fabrikanten.