• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Betaling

Betalen via iDeal (alleen mogelijk in Nederland):
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. 

De voordelen:

iDeal betalingen zijn gratis.

iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren

iDEAL wordt ondersteund door de meeste Nederlandse banken

Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL

Controle en overzicht op de betaling

iDEAL is te gebruiken met diverse banken zie www.ideal.nl

Hoe werkt iDEAL? U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd enkele gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en uw bestelling wordt verwerkt. 
De verzend- & administratiekosten bedragen € 3.95 (verzending met handtekening).
Bij een aankoopbedrag boven de € 49,00 rekenen wij geen verzendkosten.
 

Bankoverschrijving (gratis):

U kunt ook vooruitbetalen via een bankoverschrijving. Het bedrag wordt overgemaakt naar het IBAN-nummer van Stichting Mollie Payments, onze tussenrekening. Vergeet u bij de betaling niet het betalingskenmerk in te vullen. Zonder dit kenmerk kan de betaling niet automatisch verwerkt worden.

Wilt u het geld liever direct overmaken naar onze bankrekening, dan kan dit ook.
Maak het factuurbedrag over op IBAN-nummer NL56ABNA0450342034 t.n.v. bd store Vermeld bij uw betaling altijd het ordernummer. Wanneer u voor deze betaalmethode kiest stellen wij het op prijs wanneer u dat per e-mail laat weten, dan weten wij dat wij uw betaling in de gaten moeten houden of stel ons even telefonisch op de hoogte, zodat we uw bestelling snel kunnen verwerken. 0118 625600.

LET OP! Bij Achteraf betalen via Billink, kunt u betalen via het bankrekening van Billink. Dit bankrekeningnummer ontvangt u per e-mail nadat u heeft besteld (dus niet rechtstreeks naar bd store overmaken). 

Let op dat bij een bankoverschrijving het enige tijd kan duren voordat het geld bij ons is bijgeschreven. Het varieert per bank. Wij verzenden nadat de betaling is binnengekomen.


Billink: Achteraf pas betalen.

Achteraf betalen binnen 14 dagen via Billink (alleen Nederlandse klanten)
Verwerking: Direct of na verificatie.

Achteraf betalen nadat je je bestelling hebt ontvangen met Billink is mogelijk voor bestellingen tot € 400,-. Na je bestelling ontvang je van Billink een e-mail met een factuur namens ons (BD Store). Je betaalt deze factuur binnen 14 dagen na ontvangst rechtstreeks aan Billink.

LET OP: Zorg dat je tijdig betaalt om hoge extra kosten te voorkomen. Als je niet tijdig betaalt aan Billink brengen ze extra kosten in rekening en wordt uiteindelijk een incassotraject gestart. Dit gaat buiten ons bedrijf en buiten onze invloed om.

Billink bepaalt of we je bestelling met betaling achteraf mogen leveren. Je ziet direct na het plaatsen van de bestelling of de bestelling is geaccepteerd, of dat je een andere betaalmethode moet kiezen.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacybeleid. Informatie: Billink.nl

Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Betalen met PayPal (+ 3% kosten):

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 150 miljoen rekeninghouders.

Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop aanmelden te klikken. Voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan uw PayPal-rekening.

Met PayPal betaalt u snel en veilig online, ook als u geen creditcard heeft. U kunt betalen met geld dat op uw PayPal-saldo staat, uw bankrekening of creditcard. Voor betalingen met PayPal dient u een PayPal account te hebben. Als u deze nog niet heeft, dan kunt u deze tijdens de betaling gratis aanmaken.

De kosten voor het gebruik van PayPal bedragen 3% van het bestelbedrag.

Nadat u uw PayPal-rekening hebt gemaakt, kunt u de PayPal-website zowel in het Nederlands als in het Engels weergeven. Dit doet u door in te loggen op uw PayPal-rekening, het tabblad Profiel te selecteren, op de link Taalvoorkeur te klikken en vervolgens de taal van uw voorkeur te kiezen.

Hoe werkt PayPal?

• Bij uw aanmelding kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren.
• Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling.
• Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoeft u slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten.
• Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard.

De voordelen van PayPal

- Kosteloos geld sturen
  Betaal voor aankopen of stuur geld aan iedereen met een e-mailadres in 190 landen en regio's. Het is gratis. 

- Wereldwijd geaccepteerd
  PayPal wordt wereldwijd door duizenden bedrijven geaccepteerd en is de betaalmethode van voorkeur op eBay.com.

- Eenvoudig aanmelden, eenvoudig in het gebruik
  
Aanmelden voor een PayPal-rekening is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Nadat u bent aangemeld, kunt u al meteen betalingen sturen!
 

Betalen met een Creditcard:

Bij ons kunt u eenvoudig, veilig en snel betalen met uw creditcard. U heeft hiervoor een Visa, Mastercard, American Express of Meastro creditcard nodig met een wachtwoord voor online gebruik. 

De kosten voor het gebruik van een creditcard: gratis.

Sofort Banking.

U bestelt een product. Kies Sofort. U klikt op de knop Volgende. U kiest de naam van uw bank. Sofort leidt u, met de gegevens van uw bestelling, naar de pagina voor internetbankieren.U bent nu zonder pottenkijkers, alleen in de beveiligde omgeving van uw eigen bank. U vult daar uw rekeningnummer, PIN- en TAN-code in. Zodra u de betaalprocedure eindigt meldt uw bank aan Sofort hoe de betaling is afgelopen. Sofort geeft dat onmiddellijk door aan de webwinkel.

Belfius

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.

KBC/CBC

Speciaal voor onze Belgische klanten kunt u in onze webshop ook veilig en vertrouwd betalen met KBC/CBC. KBC/CBC is een populaire manier van betalen in België.

Om uw KBC/CBC betaling goed en veilig te laten verlopen, maken we gebruik van betaalprovider Mollie. Ze zorgen voor een veilige en betrouwbare koppeling tussen onze webshop en KBC/CBC.

Bancontact/Mister Cash

Belgische klanten die bankieren bij KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING of VDK-spaarbank. Kunnen met de betaalmethode Mister Cash onlineaankopen doen met hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Mister Cash kan vergeleken worden met iDEAL in Nederland.


Ophalen in de winkel:

U kunt de artikelen natuurlijk ook ophalen in de winkel. Reserveren van artikelen is mogelijk. U kunt bij ons op de volgende manier betalen: 


Contant

Pinpas

Creditcard Visa- en Mastercard

Voor het reserveren van artikelen kunt u bellen naar 0118-625600 
Of stuur een email naar: [email protected]

Werkschoenenland.nl is een gespecialiseerde webshop van bd store uit Middelburg in samenwerking met fabrikanten.