• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stapp

Merken
Geslacht
Stapp 4415 Yellow Worker Zwart Sokken
4,99
Stapp 4410 Yellow Allround Zwart Sokken
4,99
Tijdelijk uitverkocht
Stapp 2741 Zwart Herensok
Stapp 2741 Zwart Herensok
8,99
Stapp 4405 Yellow Grijs Noorse Sok
4,99
Tijdelijk uitverkocht
Stapp 4410 Yellow Allround Blauw Sokken
Stapp 4410 Yellow Allround Blauw Sokken
4,99
Tijdelijk uitverkocht
Stapp 4400 Yellow Casual Zwart Sokken
Stapp 4400 Yellow Casual Zwart Sokken
4,99

Stapp Sokken

 

Stapp staat bekend om haar hoogwaardige kwalitatieve sokken, met kennis en kunde vervaardigd door een team van experts. Al decennialang werken we bij Sockshouse aan de ultieme sokformule. De beste kwaliteiten, functionaliteiten en techniek in één sok. Voor de werkers, de wandelaars, ruiters en levensgenieters. Outdoor of indoor. Stapp is er voor iedereen met specifieke wensen en eisen.

Stapp ontwikkelde voor haar speciale sokkenlijn unieke garens. Garens die de sokken zo’n twintig keer sterker maken dan gewone sokken. Stapp maakt met deze technisch ontwikkelde sokken een belangrijk deel uit van de dagelijkse werk-, wandel- en sportuitrusting. Een segment dat dagelijks toeneemt.

Stapp Yellow is de allerlaatste toevoeging aan de al zeer complete Stapp collectie en staat bekend om haar unieke prijs-kwaliteitverhouding. De toevoeging bevat een ijzersterke basiscollectie aan sokken, ontwikkeld vanuit gebruikersbehoeften. Zonder speciale garen, maar eveneens van hoge kwaliteit. Schokdempend, antibacterieel en vochtopnemend. Stapp Yellow houdt de voeten beschermd, warm en fris tegelijk. Dit alles voor een aantrekkelijke prijs.

 

Bestel sterke Stapp Sokken eenvoudig bij Werkschoenenland.nl

 

Lees meer