Nieuwe webshop: Werkschoenenland.nl

Nieuwe webshop: Werkschoenenland.nl

Met het BLOG van Werkschoenenland blijf je op de hoogte van de nieuwtjes en de aanbiedingen.

Waarom Werkschoenenland.nl?

De nieuwe webshop Werkschoenenland is een gespecialiseerde webwinkel van bd store, uit Middelburg.

De bd store uit Middelburg bestaat al sinds 1966 en zo lang worden er ook al werkschoenen en werkkleding verkocht. De winkel is een begrip in Zeeland en is met name een outdoor winkel.

Benieuwd? Kijk dan ook eens op www.bdstore.com

Nu hebben we een nieuwe webshop, volledig gevuld met werkschoenen, laarzen en werkkleding. Hiermee willen we graag bedrijven bedienen, maar ook particulieren.

Deze webshop is ontstaan uit een nauwe samenwerking met verschillende fabrikanten.
Het assortiment is gunstig geprijsd en de service is uitstekend. De bekende merken zijn o.a. Catterpilar, Gevavi Safety, Dunlop, Safety Jogger, Elten, Grisport, No Risk, Sixton, Planet Europe, Bata, Emma, Puma, Buckler, Aigle, Bighorn, Horka, Bergstein, Blackstone, Lowa, Magnum, Spirale, Stanley, Havep, JMP, Hydrowear enz. enz. Het assortiment op werkschoenenland wordt nog dagelijks uitgebreid.


Nieuw: Achteraf betalen in de webshop met Billink

 

 

Soorten veiligheidsschoenen

Er zijn allerlei soorten werkschoenen op de markt. Er zijn verschillende veiligheidsnormen opgesteld die aangeven wat voor bescherming de schoen geeft. Zo kan een veiligheidsschoen alleen een veiligheidsneus hebben, maar sommige werkschoenen hebben ook een veiligheidszool. Ook zijn bepaalde werkschoenen waterbestendig en andere soms wel waterdicht. Een zool van een werkschoen kan ook anti-slip of anti-statisch zijn. Daarnaast zijn er veel verschillende modellen werkschoenen, er zijn hoge of lage modellen. Verder zijn er instappers, werkschoenen die op sneakers lijken, maar ook werklaarzen of werkklompen.

 

Beroepen en werkschoenen

Voor iedere beroep is er wel een juiste veiligheidsschoen te vinden. Denk bijvoorbeeld aan schoenen voor de horeca of voor in de zorg. Bij deze beroepsgroepen is het belangrijk dat de schoen gemakkelijk schoon te maken is, waterbestendig is en de drager niet uitglijdt, daarom is een goede anti-slip-zool een grote must. Daarnaast dienen de schoenen erg comfortabel te zitten, vaak staan mensen in de zorg en de horeca lang op hun benen en het is belangrijk dat de schoenen een goede ondersteuning geven.

Wanneer je werkt in de bouw of industrie, dan is het belangrijk dat je werkschoenen vooral je voeten beschermen tegen bijvoorbeeld zware vallende objecten of tegen stoten. De veiligheidsschoen moet dan voorzien van een veiligheidszool en veiligheidsneus, zoals de S1p of S3 werkschoen.

Trendy veiligheidsschoenen

Tegenwoordig zie je steeds meer fabrikanten van werkschoenen welke ook denken aan de trendy uitstraling van de veiligheidsschoen. Zo wordt veiligheid, een optimaal draagcomfort en  uiterlijk aan elkaar gekoppeld om tot de ideale veiligheidsschoen te komen. Zo kan een schoen tegenwoordig prima gedragen worden met zowel casual kleding als bedrijfskleding.


Naast werkschoenen zijn er bij werkschoenenland ook de werklaarzen en werkkleding.

Kortom een mooie collectie workwear nu verkrijgbaar bij Werkschoenenland.nl


Werkschoenenland - BB Store

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.